still nordic søger modeinteresseret praktikant med flair for sociale medier!

    

Brænder du for mode, digital kommunikation og sociale medier? Så er du måske vores nye praktikant!

still nordic søger en engageret og initiativrig praktikant til vores marketingteam, der skal være med til at løfte vores digitale tilstedeværelse. Vi tilbyder et forløb på en arbejdsplads med kort vej fra tanke til handling, rig mulighed for at få indflydelse på egne arbejdsopgaver samt indsigt i, hvad det vil sige at være en del af en modevirksomhed – fra idegenerering til design, produktion, marketing og salg.

Om still nordic

still nordic er et dansk taskebrand, der siden 2013 har skabt funktionelle, trendy, skandinaviske lædertasker. Vores virksomhed er bygget op omkring værdierne passion, autenticitet, kvalitet og gode priser, som vi værner om helt fra design til produktion, salg og hverdagsliv. Vores udtryk er cool og casual, både i tekst og visuelt og afspejler vores autentiske, minimalistiske designs og filosofi.

Hverdagen hos os

Til dagligt holder vi til i Ikast, hvor vi forestiller os, at du til dagligt arbejder fra. Dog er der frihed til også at arbejde andre steder fra, for eksempel i forbindelse med produktion af indhold til vores sociale kanaler. still nordic er et mindre passioneret team med 12 medarbejdere, herunder et lille marketingteam med en marketingansvarlig, kommunikations- og marketingkoordinator samt en grafiker. Ud over still nordics team deler vi hus med nogle andre accessory brands. Du vil desuden også komme til at bidrage til den digitale marketing for vores andet brand, DAY&MOOD, der udbydes på det amerikanske marked.

Om dig

Du brænder for digital markedsføring og elsker at surfe rundt på Instagram og andre sociale medier. Du trives med frie tøjler og kan lide at tage teten på dit arbejde – du handler på dine idéer. Som praktikant hos still nordic vil du blandt andet komme til at administrere sociale kanaler, drive influencermarketing og assistere med øvrig indholdsproduktion. Derudover vil du få rig mulighed for selv at påvirke både opgaver og arbejdsgang, og vi er åbne overfor nye initiativer, hvis du har en brandgod idé.

Eksempler på arbejdsopgaver
  • Billed- og tekstproduktion til sociale og digitale medier
  • Generel håndtering af vores sociale medier
  • Koordinering af influencersamarbejder
  • Diverse tekstproduktioner: Nyhedsbreve, kataloger, blogindlæg.
Vi tilbyder
  • et uformelt arbejdsmiljø med stor mulighed for at sætte aftryk på egne opgaver
  • mulighed for masser af ansvar
  • indsigt i en modevirksomhed og hele processen fra ideudvikling til design, produktion og salg.
  • rig mulighed for at påvirke eget forløb
  • at blive en del af en virksomhed

 

Vi forestiller os, at din praktik er meritgivende som en del af din videregående uddannelse, men vi er åbne overfor andre løsninger, såfremt den rette kandidat ønsker det. Vi forestiller os desuden, at du kan starte primo maj, men er fleksible hvad angår forløbets begyndelse.

Lyder alt dette som noget for dig? Så send os en motiveret ansøgning, CV samt et eksempel på et opslag på Instagram og Facebook for still nordic og send det til kdm@stillnordic.com

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til kommunikations- og marketingmedarbejder Karoline Drejer-Madsen på 39052598.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!