Salgsassistent søges til skandinavisk taskebrand

Er du struktureret, trives du med administrativt arbejde og formår du at skabe en god kunderelation? Så er du måske still nordics nye medarbejder!Vi har nemlig travlt, og derfor søger vi en salgsassistent til at assistere vores salgsteam med diverse administrative opgaver.


Jobbeskrivelse


Som salgsassistent hos still nordic kommer du til at assistere vores salgsteam med varierende, administrative opgaver. Det indebærer blandt andet håndtering af indkomne mails på vores info-mail, daglig kundekontakt samt forfaldende kontorarbejde. Du er med andre ord med til at sørge for, at vores gode kunderelationer bliver ved med at være supergode.

Om dig

Du er struktureret og detaljeorienteret, og du trives med administrativt arbejde. Du navigerer godt i et arbejdsmiljø, hvor der til tider kan være hektiske perioder.

Det er afgørende, at du har gode IT-færdigheder og kan begå dig i forskellige digitale systemer. Du kommer blandt andet til at bruge Excel på daglig basis. Desuden er gode samarbejdsevner vigtige, og vi lægger samtidig vægt på, du kan arbejde selvstændigt.

Om still nordic


still nordic er et dansk taskebrand, der skaber lædertasker af høj kvalitet til gode priser. Vores virksomhed er bygget op omkring værdierne passion, autenticitet og kvalitet, som vi værner om – helt fra design til produktion, salg og hverdagsliv. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet et rigtig godt kollegaskab.

 
Vi ser frem til at høre fra dig!

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til Export Sales Manager Lea Nielsen på ln@stillnordic.com. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte hende på mail eller telefon +45 61 20 07 21.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Arbejdssted

Ikast

Ansøgningsfrist

23. september, men vi indkalder løbende til samtaler.

Ansættelse

Hurtigst mulig