Ambitiøs indkøbsassistent søges til skandinavisk taskebrand

Posted by Still Nordic on

STILLINGEN ER BESAT
Er du ambitiøs, struktureret og opdateret om tidens trends? Lyder et job ved et fremadstormende skandinavisk taskebrand med store visioner og gang væksten som noget for dig?


Så er det måske dig, vi leder efter! Vi søger nemlig en hamrende dygtig indkøbsassistent, der kan være med til at løfte vores virksomhed til nye højder. Vi kvitterer med masser af ansvar, muligheder og et karriereboost for den, der brænder for at levere!

 

En del af still nordic 

still nordic er et dansk taskebrand, der skaber funktionelle, trendy, skandinaviske lædertasker. Vores virksomhed er bygget op omkring værdierne passion, autenticitet, kvalitet og gode priser, som vi værner om – helt fra design til produktion, salg og hverdagsliv. Vi har store ambitioner om at være frontløbere for mere gennemsigtighed i modebranchen og du får som indkøbsassistent hos os mulighed for at blive en del af et utrolig passioneret team med masser af drive og stor ekspertise. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og plads i bredden – vi forventer meget af hinanden og værner samtidig om det gode kollegaskab.

 

Jobbeskrivelse

Indkøbsafdelingen ved still nordic har ansvaret for, at vi leverer tasker i den høje kvalitet, der forventes af vores brand, og for at vi altid leverer rettidigt. Det team bliver du en vigtig del af del. Du får en bred kontaktflade til hele vores netværk både internt og eksternt, til alt fra designere og sælgere til leverandører. Dine opgaver er primært administrative og du bliver en nøgleperson i sikring af den høje kvalitet af vores produkter gennem løbende opfølgninger og kvalitetskontrol. Vi har høje forventninger til dit ambitionsniveau, og vi tilbyder masser af mulighed for udvikling og nye ansvarsopgaver med tiden for den, der brænder for opgaven og for at levere.

 

Din profil

Du er struktureret og detaljeorienteret, og du trives med administrativt arbejde. Du er målorienteret, bliver motiveret af at få opgaverne løst og bliver ikke slået ud af stramme deadlines og til tider hektiske perioder. Sans for købmandsskab og talforståelse er vigtige egenskaber, og du er særdeles kvalitetsbevidst i alt, du gør. Gode samarbejdsevner er afgørende, og det er samtidig vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. Mængden af erfaring er underordnet, så længe du har den rette indstilling og evner.

 

Arbejdsopgaver

 

 • Ordreplacering
 • Ordreopfølgning
 • Kommentering af prøver
 • Oprette og vedligehold af produktdata
 • Diverse administrative opgaver
   

Kvalifikationer

 

 • Relevant indkøbsrelateret uddannelse eller afsluttet elevforløb i lignende virksomhed
 • Talforståelse og sans for godt købmandskab
 • Flydende engelsk i skrift og tale
 • Erfaren bruger af Microsoft Office-pakken

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lyder det som noget for dig? Så send os dit CV og et par ord om, hvorfor du gerne vil arbejde ved still nordic til sha@stillnordic.com hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Brand Manager Stine Hansen på ovenstående mail eller eller ringe på 88885926. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Arbejdssted

Ikast

 

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt – vi holder samtaler løbende.

 

Ansættelse

Fuldtid fra 1. februar 2019

#job #jobapplication #jobinfashion #jobsearching #newemployee

← Older Post